Aanbod


Voedselovergevoeligheid

Het traject voedselgevoeligheid is uitermate geschikt als je het gevoel hebt dat je niet tegen bepaalde voedingsmiddelen kunt, maar nog niet precies weet welke. Ik test de overgevoeligheid voor bepaalde soorten voedingen en in zes consultaten begeleid ik je op weg naar een leven zo goed als klachtenvrij. Ben je nog onzeker over voedselovergevoeligheid of heb je een vermoeden, maar vind je een traject nog een stap te ver. Maak gerust een afspraak voor een intake en consult om te kijken waar je overgevoeligheid ligt en wat ik voor je kan betekenen naar een energieker leven. Meer informatie

Afspraak maken
Losse consulten

Consulten zonder traject

Consulten ter uitbreiding van het traject

Meer informatie

Afspraak maken

Behandelingen zijn kosteloos te annuleren of verplaatsen tot 24 u van tevoren, daarna worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Consulten graag contant betalen of voorafgaand aan het consult overmaken.

Consulten komen (deels) voor vergoeding door de zorgverzekeraars in aanmerking. Afhankelijk van de (aanvullende) verzekering en specifieke voorwaarden van jouw verzekering. Het is van belang dit bij je eigen verzekeraar te checken.

Als VBAG therapeut ben ik aangesloten bij de geschillencommissie Complementaire behandelvormen, zie https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html . Heb je een klacht? Neem graag eerst contact met mij op.

Aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en bij overkoepelende beroepsvereniging RBCZ.